Proiecte de case mici

Casele cu dimensiuni mai mici sunt ideale pentru familii a caror numar de persoane este mai mic, aceste case au si numeroase avantaje cum ar fi constructia casei, plata impozitelor, cheltuieli de intretinere care toate scad direct proportional cu dimensiunea casei.

Proiecte de case mici

 elegante, functionale si moderne, in cea mai mare varietate, in format 3D, care aduce posibilitatea pentru dumneavoastra de a vizualiza rezultatul final a casei inca din faza de proiect.

Proiecte de case mici

 ergonomice si economice executate pe structuri metalice Mexi, folosind un minim de resurse, astfel incat costurile sa fie cat mai mici pentru dumneavoastra.

Proiecte de case mici

 sunt prezentate cu o mare diversitate din punct de vedere arhitectural, al dimensiunilor si al designului.

Proiectele prezentate in galeria noastra se pot realiza in orice localitate din tara. Cele mai importante aspecte legate de casele construite pe structura metalica usoare sunt: rezistenta seisimica ridicata, izolatie termica si fonica superioara, utilizare materialelor ecologice, materialul de baza este 100% reciclabil, costuri mai mici fata de alte tipuri de constructii.
Proiecte de case mici
 - Galerie
proiecte de case mici
Proiecte de case mici
 - Video
Case de Vanzare Structura Metalica Proiecte Mediteraneene Familiale

Vizitați Galeria noastră de proiecte de case pe structură metalică ușoară! Căutați proiectul potrivit din secțiunea PROIECTE DE CASĂ


Parteneri: