Rezistență Seismică

Casele MEXI® au o rezistență sporită la cutremure

resp_img

Privind evenimentele petrecute în Romania, in 1977 s-a produs cel mai grav cutremur din perioada postbelică. Acesta avea o intensitate de 0,28g, care pe scara Richter presupune o magnitudine de 7,2 grade.


În cazul rezistenţei seismice testele efectuate pe sisteme echivalente cu cele oferite de Case MEXI®, au obţinut un rezultat de 0,4g care înseamnă 9,8 grade pe scara Richter. Cunoscând aceste informaţii putem spune că, cutremurul din 1977 nu ar fi provocat daune grave acestor clădiri moderne.

În această privire, casele MEXI® sunt rezistente şi împotriva următorilor factori: vânturi puternice, dăunatori, fulgere. Pe lângă asta, structura prefabricată din metal este rezistentă la foc. Filmul de mai jos prezintă cum o structură metalică, asemănătoare cu sistemele de pereți MEXI®, se comportă în timpul unui cutremur. resp_img resp_img În această privire, casele MEXI® sunt rezistente şi împotriva următorilor factori: vânturi puternice, dăunatori, fulgere. Pe lângă asta, structura prefabricată din metal este rezistentă la foc. Filmul de mai jos prezintă cum o structură metalică, asemănătoare cu sistemele de pereți MEXI®, se comportă în timpul unui cutremur.Parteneri: