Proiecte casa

Realizam proiecte de case pe structuri metalice, produse cu cea mai performanta tehnologie in zilele de azi, care se adapteaza pe orice tip de constructie. Viitoarea dumneavoastra casa, la care ati visat, devine realitate in cel mai scurt timp.

Proiecte casa

 cu un design impecabil, cu elemente occidentale si moderne, cu spatii ample si ferestre mari si luminoase, care totodata intrunesc dorintele si calitatile necesare pentru unei locuinte confortabile.

Proiecte casa

 la parter, cu mansarda, cu etaj, proiecte de case de vacanta, proiecte de locuinte permanente, proiecte de case familiare si mediteraniene.

Proiecte casa

 la o diversitate mare, prezentate cu imagini in format 3D. Galeria noastra de proiecte cuprinde peste 1100 de proiecte de case. Conditiile meteorologice, soarele, vantul, ploile, catastrofele naturale sunt aspecte ce forteaza intretinerea caselor. Nu si in cazul caselor contruite pe structura metalica usoara! In cazul acestor case, schimbarile de temperatura nu sunt deranjante, otelul nu se dilata, nu se contracta.
Proiectele prezentate in galeria noastra se pot realiza in orice localitate din tara.
Proiecte casa
 - Galerie
proiecte casa
Proiecte casa
 - Video
Case de Vanzare Structura Metalica Proiecte Mediteraneene Familiale

Vizitați Galeria noastră de proiecte de case pe structură metalică ușoară! Căutați proiectul potrivit din secțiunea PROIECTE DE CASĂ


Parteneri: