Case proiect

Case Mexi realizeaza proiecte de case pe structuri metalice usoare, fie la parter, cu mansarda sau cu etaj. Structura metalica Mexi este potrivit pentru orice tip de constructie, fie cu o arhitectura traditionala sau moderna.

Case proiect

, cuprinse intr-un portfoliu variat de unde puteti alege din peste 1100 de proiecte, incepand de la case mici si medii, pana la case cu spatii ample si vile lux.

Case proiect

 cu imagini in format 3D, care aduc posibilitatea pentru dumneavoastra de a vizualiza casa visata inca din faza de proiect.

Case proiect

Aveti un concept original, cu un anumit stil arhitectural pentru viitoarea casa? Povestiti-ne cum ati dori sa fie, si noi il construim dupa cerintele si ideiile dumneavoastra. Etapele constructiei este alcatuit din urmatoarele: alegera casei, planului si proiectului tehnic, executarea fundatiei, montarea structurilor, montarea acoperisului, izolatie exterioara, izolatie interioara, montarea instalatiilor electrice, placarea interioara cu folie antivapori si gipscarton.

Proiectele prezentate in galeria noastra se pot realiza in orice localitate din tara.
Case proiect
 - Galerie
case proiect
Case proiect
 - Video
Case de Vanzare Structura Metalica Proiecte Mediteraneene Familiale

Vizitați Galeria noastră de proiecte de case pe structură metalică ușoară! Căutați proiectul potrivit din secțiunea PROIECTE DE CASĂ


Parteneri: