Case ieftine

Prin cuvantul de case ieftine sa nu credeti ca daca e mai ieftin e si mai slab calitativ, dinpotriva, casele metalice intrunesc calitatile bune a unei case adica coeficientul termic este mai buna fara punti termice, costurile de intretinere scad.

Case ieftine

 deoarece structurile usoare ofera o serie de avantaje, acestea constituie o optiune tot mai frecventa pentru cei ce doresc sa-si construiasca o casa cu costuri mai scazute si calitate superioara.

Case ieftine

 rezultate din rapiditatea montajului, economisirea timpului de executie insemnand costuri mai reduse la casele pe structura metalica fata de o casa pe zidarie.

Case ieftine

 pe structura usoara inseamna si costuri mai mici de intretinere pe termen lung, izolatoarele moderne au un confort termic mult mai ridicat fata de zidarie. Avantajele caselor pe structura usoara construite de Case Mexi sunt numaroase. Cele mai importante fiind timpul scazut de constructie propiu zisa, asamblare in orice conditii meteorologice, durabilitate (se ofera garantie de 100 ani), pret mai scazut comparativ cu alte tipuri de constructii, rezistenta crescuta la curtremure si alte catastrofe naturale.
Case ieftine
 - Galerie
case ieftine
Case ieftine
 - Video
Case de Vanzare Structura Metalica Proiecte Mediteraneene Familiale

Vizitați Galeria noastră de proiecte de case pe structură metalică ușoară! Căutați proiectul potrivit din secțiunea PROIECTE DE CASĂ


Parteneri: