Case proiecte

Case Mexi va ofera o paleta larga de servicii de constructie si proiectare case, construite pe structuri metalice, adaptand pe ideiile si dorintele dumneavoastra.

Case proiecte

 in cea mai mare varietate, pentru case mici, case medii, vile si vile de lux, cu o arhitectura moderna, prezentate in format 3D.

Case proiecte

Punem la dispozitie proiecte de case parter, cu mansarda, cu etaj, case si vile moderne , proiecte de case familiare si de case mediteraneene, proiecte de locuinte permanente, de vile lux, proiecte de case mici, simple si ieftine.

Case proiecte

Daca nu gasiti din portfoliul nostru unul preferat, trimiteti-ne un proiect care va place mult sau povestiti-ne cum ati dori sa fie, si noi va construim in cel mai scurt timp casa pe care o visati! Structura metalica usoara este o structura extrem de rezistenta, Case Mexi oferind si o izolatie termica si fonica foarte buna, raportulde pret-calitate este ireprosabil.
Proiectele prezentate in galeria noastra se pot realiza in orice localitate din tara.
Case proiecte
 - Galerie
case proiecte
Case proiecte
 - Video
Case de Vanzare Structura Metalica Proiecte Mediteraneene Familiale

Vizitați Galeria noastră de proiecte de case pe structură metalică ușoară! Căutați proiectul potrivit din secțiunea PROIECTE DE CASĂ


Parteneri: