FINANȚAREA construcției caselor pe structură metalică MEXI®

Obținere finanțare – 0% Comision

Pentru că știm cât de important este timpul dumneavoastră, am decis să adăugăm noi facilități și servicii complementare necesare pentru a găsi varianta de finanțare care vi se potrivește cel mai bine fără niciun fel de comision, tarif, taxă de procesare, taxă de administrare, etc. Analiza financiară gratuită, pregătirea dosarului și asistența pe care o oferim, fac demersul dumneavoastră mult mai rapid și mai confortabil.

În cazul în care aveţi nevoie de un credit ipotecar pentru achiziţionarea noii locuinte premium dorite, departamentul Asistenta Finantare al Case MEXI® vă pune la dispoziţie întreg suportul informaţional de care aveţi nevoie pentru obţinerea creditului. Astfel, veţi alege, în cunoştinţă de cauză, un credit care vi se potriveşte. Şi pentru că fiecare dintre dumneavoastră are cerinţe particulare şi planuri diferite, partenerul nostru va pune la dispozitie o gama larga de servicii financiare, astfel încât să puteţi alege oferta de credit care vi se potriveşte cel mai bine.

Chiar dacă nu construiești cu noi, te putem ajuta cu partea de finanțare, scutindu-te de drumurile inutile.

Exemplu reprezentativ:

Daca primesti veniturile intr-un cont BT, pentru un credit in valoare de 200.000 lei, contractat pe o perioada de 30 de ani (360 rate lunare) cu dobanda variabila pe toata perioada de creditare 5,36% compusa din IRCC (IRCC: 2,41%) + marja fixa 2.95%, platesti o rata lunara de 1,118.07 lei. In acest caz, DAE (Dobanda Anuala Efectiva) va fi de 5,62% costul total al creditului este de 207,322 lei, iar valoarea totala de platit va fi 407,322 lei.


Call center BT:Important de reținut

Fiecare bancă are propriile criterii cu privire la cuantumul venitului minim acceptat, la categoriile de venituri eligibile (tipuri venit acceptate de banca respectivă). Dacă singurul venit este salariul, ai vechime la actualul angajator și nu ai avut majorări de salariu în ultimul an lucrurile sunt simple, însă dacă discutăm de venituri din PFA, venituri din PFA cu norma de venit (de exemplu IT-ist cu normă de venit), chirii, dividende, venituri ale navigatorilor, contracte de management, venituri din străinătate, etc. atunci lucrurile sunt mai complicate și apar diferențe foarte mari de la o bancă la alta.

Tipurile de venit acceptate pentru care putem găsi variante de finanțare:

- Salariul obținut de cetățeni români / străini în România (inclusiv munca în acord, sporurile fixe înscrise în Contractul de muncă, bonuri de masă, norma de hrană)
- Venituri complementare salariilor
- Salariul și venituri complementare obținute de cetățeni români/străini în străinătate
- Îndemnizație de creștere a copilului
- Pensii
- Renta viagera
- Activități independente
- Venituri obținute de persoane care practică profesii libere
- Venituri obținute de persoane care practică profesii libere în sistem norma de venit
- Drepturi de autor
- Contract de mandat sau agent asigurări sau comision
- Îndemnizație de conducere sau cenzori
- Contracte de management / îndemnizații obținute de administratorii societăților comerciale
- Chirii
- Venituri obținute de personal tehnic navigant
- Venituri obținute de personal navigant conex
- Venituri din dividende
- Venituri din dobânzi bonificate la depozite la termen
- Burse de studii / postuniversitare / de merit / sociale

Cu speranța că veți găsi folositoare informațiile și facilitățile oferite, vă mulțumim pentru utilizarea serviciilor noastre și vă dorim mult succes în obținerea creditului dorit.Parteneri: