Casa cu etaj - Norvegia

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Aspectul exterior al casei sugereaza ideea de casa traditionala, privita fiind prin prisma acoperisului inclinat, insa vitrajele ample ii confera o nota de modernitate. Compartimentarile proiectului au fost gandite astfel: la parter avem un dormitor, un birou, bucataria si locul de luat masa, grupul sanitar, livingul si evident scarile pe care se acceseaza etajul La etaj regasim o zona de noapte cu 3 dormitoare, grupul sanitar, un birou de lucru si un living. Cu o arhitectura moderna, o suprafata locuibila impresionanta, camere inalte si spatioase, acest proiect este destinat oamenilor care apreciaza calitatea exprimarii si dinamismului noului val de arhitecti, care vin cu proiecte indraznete si de bun gust.


Beneficiarul a optat la realizarea acestui proiect pentru structura metalica Mexi, care datorita proprietatilor sale si a calitatii superioare se preteaza perfect pentru climatul racoros al acestei zone.


Un alt avantaj al folosirii suprastructuri Mexi consta in rapiditatea executiei. In doar 6 zile, aceasta a fost predata catre beneficiar, de la nivel de elemenete individuale(profile) la structura metalica complet montata conform proiectului. Data constructiei: 21.08.2017

Specificaţii

  • Suprafaţă construită: 0 m2
  • Locaţia : Oslo - Norvegia