Casă cu etaj - Ilfov

1

2

3

4

5

6

1 2 3 4 5 6
construcție de casă pe suprastructură metalică construcție de casă pe suprastructură metalică construcție de casă pe suprastructură metalică construcție de casă pe suprastructură metalică construcție de casă pe suprastructură metalică construcție de casă pe suprastructură metalică

Această casă cu etaj este construită pe structură metalică ușoară, oferind o soluție durabilă și eficientă din punct de vedere energetic pentru locuință. Cu o suprafață generoasă, casa îmbină funcționalitatea cu un design modern și aerisit.


La parter, spațiul de zi deschis include o bucătărie, o zonă de luat masa și un living generos, oferind un mediu prietenos pentru petrecerea timpului în familie sau cu prietenii. Tot la parter se găsește și o toaletă de serviciu, precum și un hol care face legătura cu etajul superior.


Etajul cuprinde o suită matrimonială cu baie proprie și dressing, precum și alte două dormitoare și o baie comună. Fiecare dormitor beneficiază de lumina naturală datorită ferestrelor mari și a balcoanelor proprii.

Specificaţii

  • Suprafaţă construită: 265 m2
  • Locaţia : Baloteşti, judeţul Ilfov