Casa cu mansarda - Cluj

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14

Arhitectura proiectului este realizata la cei mai inalti parametri, intregul ansamblu fiind unul aerisit si extrem de bine compartimentat.Proiectul propune o casă de dimensiuni medii, fermecătoare pentru o familie de 3-4-persoane, cu o prezenta distinsa in orice context.Anveloparea exterioara cu lambriu de lemn  ii confera o nuanta calda si primitoare.

Zona parterului creează o zona de zi cu un living confortabil, bucătărie și o sală de mese spațioasă. La parter sunt programate de asemenea un birou confortabil separat , toaleta, vestibulul și o sală funcțională , cu acces la grădină. Cabinele de dormit sunt la mansarda, repartizate in trei dormitoare confortabile, din care unul cu dressing precum si grupurile sanitare.  

Unul dintre avantajele utilizarii structurii metalice Mexi la peretii portanti exteriori, este faptul ca, datorita cavitatii mari a profilelor(14 cm) se poate monta intre acestea o vata bazaltica de mare densiate , cu o grosime de pana la 14cm, conferind astfel un nivel mult superior de izolare termica.

Specificaţii

  • Suprafaţă construită: 170 m2
  • Locaţia : Cluj Napoca, Romania