Casa cu mansarda - Oradea

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

Acest proiectul propune o locuinta cu mansarda, de dimensiuni medii spre mari, cu o arhitectura contemporana. Pornind de la o volumetrie traditionala, de casa cu acoperis in 2 ape, proiectul a adaugat peste acest “strat suport” un design modern, care se bazeaza pe combinatia de finisaje si dispunerea lor, vitraje largi cu geometrii riguroase, detalii de tamplarie precum pazia care adauga un plus de utilitate si expresivitate fatadelor. Finisajele prevazute – tencuiala decorativa, placaj de piatra, placaj de lemn – formeaza combinatii geometrice si cromatice cu un puternic efect vizual. 

In interior, planul acestui proiect este impartit in zona de privata la parter si zona de lucru la etaj. Livingul formeaza alaturi de dining si bucatarie o incinta tip open – space, flexibila si confortabila. In completarea planului parter mai sunt prevazute un 2 dormitoare, 2 camere de zi, o toaleta generoasa, un dressing, o camera tehnica multifunctionala si un antreu. 

Planul de mansarda este impartit in trei birouri si o baie complet utilata o bucatarie si o magazie. Este o casa care prezintă cu mândrie o abordare modernă a unor elemente clasice.Avantajele folosiri structurii metalice Mexi la acest proiect constau in faptul ca sistemul de termoizolatie propus si folosit reduce pierderile de caldura ale casei aproape la jumatate comparativ cu o constructie pe structura clasica.

Specificaţii

  • Suprafaţă construită: 324 m2
  • Locaţia : Romania, Oradea