TOP 10 MOTIVE

1. Timp de execuție redus

Structura metalica necesita un timp de executie considerabil redus fata de structura clasica. Datorita faptului ca profilele sunt etichetate corespunzator, preasamblarea acestora se face simplu si rapid cu ajutorul suruburilor speciale.

Astfel putem spune ca montajul structurii pe fundatie castiga timp. In mod normal, o casa pe structura metalica poate fi finalizata la cheie in doar 90 de zile.

2. Coeficient termic superior

O cladire cu pereti de tip MEXI® atinge cele mai inalte valori de izolare disponibile oriunde. Pe langa faptul ca are o izolare fonica foarte buna, pierderea de caldura a sistemului prezentat este de doar 0.169W/m2k fata de o constructie din caramida tencuită pe ambele părți și termoizolată cu polistiren de 10cm care are o pierdere de caldura de 0.316W/m2k.

3. Izolare fonică foarte bună

Izolarea se face cu vata minerala, care ne asigura o izolatie fonica foarte buna conform atestatelor facute.

4. Suprafețe utile mai mari

Suprafetele interioare utile sunt cu 10% mai mari decat la o casa pe structura clasica, spre exemplu: la o casa de 128 m2 construiti, casa pe structura metalica ar avea 111 m2 utili, iar pe sistemul clasic, aceeasi casa ar avea doar 98 m2 utili. Acest lucru denota un avantaj demn de luat in considerare.

5. Pereți perfect drepți

Calitatea constructiei pe Structura metalica MEXI®, realizata cu ajutorul tehnologiilor de ultima ora, beneficiind de precizie milimetrica, astfel obtinand suprafete perfect drepte,unghiuri de 90 de grade, fara grinzi si fara stalpi inestetici, avand posibilitatea unor spatii deschise mai mari,  neafectand stilul arhitectural.

6. Rezistență sporită la cutremure

Deoarece trebuie sa luam in calcul si calamitatile naturale, structurile metalice aduc un avantaj cand vine vorba de acestea. Au o rezistenta deosebita in cazul seismelor, fapt dovedit stiintific la testele efectuate pe sisteme echivalente cu cele oferite de Case MEXI®, unde aceste structuri au obtinut un rezultat de 0,4g care inseamna 9,8 grade pe scara Richter.

In aceasta privinta, casele MEXI® sunt rezistente si impotriva urmatorilor factori: vanturi puternice, daunatori, fulgere. Datorita greutatii scazute si gradului ridicat de elasticitate confera o rezistenta seismica ridicata, structura mișcandu-se foarte putin in cazul acestora.

7. Fără risipă de materiale

Tinand cont de faptul ca vorbim despre structura metalica usoara, va putem spune ca aceasta implica costuri reduse de constructie. Incepand de la obtinerea autorizatiilor, pana la executarea fundatiei, datorita greutatii mai mici a structurii si in mod normal si la ridicarea constructiei.

Deoarece se face un calcul exact al materialelor folosite, este un avantaj si faptul ca nu avem risipa de materiale la ridicarea structurii.

8. Montare în orice anotimp

Datorita faptului ca structura metalica este prefabricata, se poate monta in anotimpurile reci fara masuri speciale, constituind un avantaj sistemele uscate de constructie, pe cand sistemele clasice au nevoie de temperaturi ridicate pentru pregatirea si executia constructiei acestea neputand fi realizate pe timp de frig sau inghet.

9. Fundație redusă

Acest tip de constructie este cel mai usor, fiind mai usor decat lemnul chiar si cu pana la 50-60%. Din acest considerent, greutatea mica a structurii metalice presupune proiectarea si executarea unor fundatii de dimensiuni mai mici, ceea ce implica costuri reduse.

10. Raport Calitate/Preț excepțional

Nu in ultimul rand, avand in vedere faptul ca otelul ofera o durabilitate de pana la 150 de ani, iar costurile unei constructii marca CaseMEXI® sunt mai reduse, rezulta cel mai bun raport calitate-pret.Parteneri: