Țiglă metalică Gerard și Novatik

Invelitoare Gerard

În țiglele Gerard se regăsesc mai mult de 50 de ani de cercetare și dezvoltare. Modulul Gerard Heritage este format p rin presarea oțelului într-un modul cu 7 ondule orizontale. Fiecare modul este profilat așa încât suprapunerile să fie perfecte iar interconectarea modulelor să fie estetică.
Țiglele Gerard arată bine, durează mai mult și sunt sigure în orice mediu. Țiglele pot adăuga stil și siguranță oricărei case sau clădiri comerciale. Fiecare modul este profilat din oțel de calitate superioară protejat de un strat de Zincalume®, având o rezistență excepțională, iar acoperirea de piatră naturalaintensifică frumuseţea profilului tradițional.

Caracteristici:

- Țiglă metalică cu acoperire de piatră naturală
- Oțel 0,5mm,strat de protecție Zincalume
- Etanseitate perfectă datorită faltuirii la închideri (coama,pazii, dolii, element racord perete)
- Produs Ahi Roofing, Noua Zeelanda, garanție 50 ani

Invelitoare Novatik

Designul țiglei Novatik a fost creat astfel încât să asigure aspectul unei țigle ceramice având totuși o formă originală.
Designul optim al țiglelor și greutatea redusă a acestora garantează bună funcționare a acoperișului și funcția de siguranță a acestuia.
Fixarea modulelor de țiglă se realizează prin cuie în planul acoperișului. Detaliile de montaj sunt foarte sigure și nu necesită accesorii numeroase.
Modelul este simetric și permite suprapunerea modulelor în ambele sensuri (de la stânga la dreapta sau de la dreapta spre stânga) facilitând montajul și reducând timpul de instalare.

Caracteristici:

- Oțel 0,5 mm Voestalpine ( Austria), strat de protectie ZnMg, acoperire Colofer mat 35 microni, garanție 30 ani.
- Țiglă modulară, în panouri mici (1340mm/370mm), pierderi reduse,
- Etanseitate perfectă, datorită faltuirii la închideri (coama, pazii, dolii, element racord perete), garanție 30 ani.

Pentru oricare din materiale beneficiati de transport pe santier si suport tehnic.

Valabilitate: 31.12.2016

Înscrie-te acum pentru a beneficia de promoția oferită de GERARD, urmând ca să primești un voucher pe email-ul tău cu un cod unic, cu care poți aciziționa produsul la un preț special de la distribuitorul local.

Trimite


Parteneri: