Proiecte case mici

Casele cu dimensiuni mai mici sunt ideale pentru familii a caror numar de persoane este mai mic, aceste case au si numeroase avantaje cum ar fi constructia casei, plata impozitelor, cheltuieli de intretinere care toate scad direct proportional cu dimensiunea casei.

Proiecte case mici

 intr-un portfoliu variat si bogat, case mici in stil modern, clasic sau occidental, adaptand pe cerintele si ideiile dumneavoastra.

Proiecte case mici

 realizate pe structuri metalice Mexi, la parter, cu mansarda, cu etaj. Casa viselor dumneavoastra este realizabila la costuri accesibile.

Proiecte case mici

 in cea mai mare varietate de proiecte de case in Romania. La noi puteti alege din peste 1000 de proiecte, pe care le punem la dispozitia dumneavoastra.
Nu ati gasit proiectul preferat? Aveti un concept, o idee originala cu un anumit stil arhitectural? Povestiti-ne cum ati dori sa fie, si noi il construim dupa cerintele dumneavoastra. Printre avantajele casei pe structura usoara se numara izolatie termica si fonica ridicata, rapiditatea constructiei, pret redus al constructiei, costuri mici de intretinere, protectie ridicata impotriva coroziunii, rezistenta la incendii, material reciclabil.
Proiecte case mici
 - Galerie
proiecte case mici
Vizitați Galeria noastră de proiecte de case pe structură metalică ușoară!
Căutați proiectul potrivit din secțiunea PROIECTE DE CASĂ

Alegeți casa ideală

Proiecte case mici
 - Video
Case de Vanzare Structura Metalica Proiecte Mediteraniene Familiare

Case de Vanzare Structura Metalica Proiecte Mediteraniene Familiare


Parteneri:

Utilaţi casa cu:

Mobilaţi casa cu: