Casa de lemn

O casa construita pe structura din lemn este mult mai pretentioasa in cazul intretinerii ei in timp. Trebuie tratat lemnul periodic deoarece este atacat de insecte si daunatori, care duce la o scadere considerabila a rezistentei structurii in timp. In schimb, structura metalica Mexi este mult mai rezistenta, si nu este atacata de carii, de furnici si daunatori.

Casa de lemn

Casele din lemn nu sunt asa de rezistente la vanturi, cutremure si fulgere, ca si casele care sunt construite pe structuri metalice.

Casa de lemn

Casele de lemn detin anumite particularitati, pe care trebuie luate in considerare, si anume: conditiile climatice si zonele geografice (de exemplu campie sau munte). In cazul caselor construite pe structuri metalice Mexi, nu aveti probleme legate de clima sau de zona. Constructia se poate realiza atat pe zone de munte, cat si pe zone cu risc de inundatie.

Casa de lemn

Structura metalica, comparativ cu structura de lemn, este rezistenta la foc. In cazul lemnului un foc poate distruge structura casei pana la temelie.
Casa de lemn
 - Galerie
casa de lemn
Vizitați Galeria noastră de proiecte de case pe structură metalică ușoară!
Căutați proiectul potrivit din secțiunea PROIECTE DE CASĂ

Alegeți casa ideală

Casa de lemn
 - Video
Case de Vanzare Structura Metalica Proiecte Mediteraniene Familiare

Case de Vanzare Structura Metalica Proiecte Mediteraniene Familiare


Parteneri:

Utilaţi casa cu:

Mobilaţi casa cu: